مجله تاپ‌ناز‌

خلاصه داستان فیلم فسیل؛ درباره بازیگران و حواشی این فیلم پر فروش

فسیل پُر فروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است که در این چند مدت اخیر بسیار سر و صدا کرده است. منتقدان بسیاری بر این فیلم تاختند و از طرفی مخاطبین آن را اثری بسیار سرگرم‌کننده عنوان کرده‌اند. اگر شما نیز قصد دارید این فیلم کمدی و جذاب را تماشا کنید؛ در ادامه متن همراه سایت تاپ ناز باشید چرا که ما در ادامه این فیلم را به صورت کامل به شما معرفی خواهیم کرد.

خلاصه داستان فیلم فسیل؛ درباره بازیگران و حواشی این فیلم پر فروش

داستان این فیلم درباره چیست؟

اسی، حسن و صفا، که عضو گروه خوانندگی بلک داگز هستند، برای معروفیت و موفقیت نقشه‌های زیادی دارند؛ اسی و حسن به دنبال این هستند که با اجرا در مقابل شاه، به معروفیت برسند و صفا سعی می‌کند با سرودن ترانه‌های اعتراضی، محبوبیتی بین مردم کسب کند. آن‌ها به خاطر ترانه‌ای اعتراضی که برای خلق ستم‌دیده می‌خوانند، به زندان ساواک رفته و مجبور می‌شوند برای آزادی، ترانه‌هایی برای اعلی حضرت بخوانند.

دست بر قضا و طی تصادفی، اسی به کما می‌رود و ده سال بعد به زندگی باز می‌گردد. او بعد از به هوش آمدن متوجه می‌شود که شاه فرار کرده و جمهوری اسلامی بر سر کار آمده‌است، همچنین فرنگیس، نامزدش، ازدواج کرده و حسن به کمیته و صفا به مجاهدین خلق پیوسته‌است. او که پیش از کما، به دنبال معروفیت و مطرح‌شدن از طریق نزدیک‌شدن به شاه بود، حالا مورد اتهام بسیج قرار گرفته و رفتارش زیر ذره‌بین است.

 اسی به سراغ فرنگیس می‌رود و متوجه می‌شود که او طلاق گرفته، پس او را از پدرش خواستگاری کرده و با او ازدواج می‌کند. در شب عروسی اسی، بین صفا و حسن که در دو گروه مقابل هم قرار دارند، درگیری صورت می‌گیرد و به سبب آن باز هم اسی به کما رفته و در دهه 80 شمسی، چشم باز می‌کند….

بازیگران این فیلم چه کسانی هستند؟

بهرام افشاری

بهرام افشاری

بهرام افشاری در سال 1366 و در خانواده‌ای کم جمعیت در شهر همدان چشم به جهان گشود. در سن دو سالگی پدر و مادرش از هم جدا شده و او نزد پدرش بزرگ شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را نیز در همان شهر همدان پشت سرگذاشت. افشاری از زمان کودکی به فیلم و سینما علاقه زیادی داشت، اما این امر در زمینه علاقه به بازیگری نبود تا اینکه در دوره دبیرستان علاقمند می‌شود بازیگری تئاتر را تجربه کند. در سن 16 سالگی به طور جدی در همدان به تئاتر پرداخت تااینکه در سال 1388 و در سن 22 سالگی تصمیم گرفت برای پیشرفت در عرصه بازیگری راهی تهران شود. در هنگام ورود به تهران در ابتدا در کلاس‌های بازیگری استاد حمید سمندریان شرکت کرد و پس از گذراندن دوره‌های بازیگری، فعالیت هنری خود در تهران را با تئاتر آغاز کرد. وی در همان آغاز توانایی‌های خود را در تئاتر نشان در همان سال 1388 در نمایش‌هایی همچون «رمولوس کبیر» و «جن گیر» خوش درخشید و حتی توانست جایزه جوان برتر تئاتر در بازیگری را از آن خود کند.

بهرام افشاری متولد ششم خرداد ماه سال 1366 در شهر همدان، هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون است که فعالیت خود را به صورت حرفه‌ای از سال 1388 و با بازیگری در تئاتر آغاز کرد و پس از آن با نقش آفرینی در مجموعه‌های تلویزیونی «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم به اوج شهرت رسید. بهرام افشاری گرچه موفقیت‌های خود را با تئاتر شروع کرد و حتی توانست جایزه بهترین بازیگر تئاتر شهر را نیز دریافت کند، اما موفقیت‌های بعدی او حاصل حضور در عرصه بازیگری در سینما و تلویزیون بود که تاکنون برای او یک جایزه تندیس بهترین بازیگر مرد کمدی جشن حافظ برای مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» را به همراه داشته باشد.

مطلب مشابه: بهرام افشاری؛ بیوگرافی و عکس های بهرام افشاری و همسرش بازیگر سریال

هادی کاظمی

هادی کاظمی

سید هادی کاظمی در 13 آبان 1355 در میانه، آذربایجان شرقی متولد شد. او اصالت خود را در یک برنامه تلویزیونی به یکی از شهرهای اطراف میانه با نام ترک نسبت داد. او در هنگام تحصیل و از سال‌های نوجوانی به روی صحنه رفت. بعدها وارد دانشگاه شد و در رشته بازیگری تحصیلاتش را ادامه داد، دوره‌ای که خودش معتقد است که هیچ کمکی به او و پیشرفتش در بازیگری نکرده‌است: «من در دانشگاه هیچ چیز یادنگرفتم اما یک استادی داشتم به اسم آقای دامود که خیلی چیزها به من یاد داد ولی متأسفانه وقتی وارد دانشگاه شدم حس اینکه چیزی در آنجا یادگرفتم را نداشتم. دانشگاه بیشتر برای من محیطی بود برای ارتباط بیشتر، همین».

او از سال 1375 وارد تلویزیون شد اما با بازی در نقش «نظام دوبرره» در سریال شبهای برره برای عامه مردم شناخته شد و از همان کار به نوعی تبدیل به یکی از اعضای ثابت گروه مدیری شد و تقریباً در همه کارهای بعد از پاورچین مدیری حضور داشت. وی در تله‌فیلم‌ها و سریال‌های دیگری هم بازی کرده که از آن کارها می‌توان به سریال در چشم باد در نقش عباس پذیرش هتل نام برد. کاظمی با قهوه تلخ در نقش باباشاه جایگاه خود در طنز را محکم‌تر کرد. وی در سریال علی‌البدل که در نوروز 1396 پخش شد، نیز ایفای نقش کرد.

هادی کاظمی در سال 1397 و در 41 سالگی با سمانه پاکدل ازدواج کرد. این زوج سینمای ایران در مسابقه 13 شمالی با همدیگر جلوی دوربین رفتند؛ و پس از آن باهم ازدواج نمودند.

مطلب مشابه: بیوگرافی هادی کاظمی؛ زندگی شخصی هادی کاظمی و عکس او و همسرش سمانه پاکدل

ایمان صفا

ایمان صفا

ایمان صفا فعالیت هنری‌اش را از سال 1368 در تئاتر کودک آغاز کرد و با فیلم کوتاه فرصت‌های فردا به کارگردانی منوچهر هادی بازیگری را آغاز و با ایفای نقش کوتاهی در فیلم قرنطینه وارد عرصه سینما شد، سپس سال 1387 در مجموعه تلویزیونی عملیات 125 به کارگردانی بهروز افخمی به بازیگری پرداخت. وی با بازی در سریال نیسان آبی به کارگردانی منوچهر هادی و با حضور در جوکر و شب‌های مافیا به شهرت رسید.

وی در فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی دیگری از جمله مهمانان ویژه، خوب بد زشت، خداحافظ بچه و محکومین به ایفای نقش پرداخت.

الناز حبیبی

الناز حبیبی

الناز حبیبی اصالتاً از آذری‌ها همدانی است. کار هنری را در کودکی و با بازیگری در تئاتر آغاز کرد. از سال 1376 همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را آغاز کرد. او تاکنون در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی بازی کرده‌است. پس از آن که سعید سلطانی برای 3 فیلم خود او را برگزید به‌طور جدی‌تر این حرفه را دنبال کرد. الناز حبیبی تاکنون در 3 فیلم کیانوش عیاری نیز جلوی دوربین رفته‌است.

مطلب مشابه: بیوگرافی الناز حبیبی + عکس های الناز حبیبی، در مورد ازدواج و طلاق و زندگی شخصی اش

الهه حصاری

الهه حصاری

الهه حصاری در سال 1369 در تهران به دنیا آمد. او دانش‌آموخته کارشناسی رشته زبان و ادبیات انگلیسی و کاردانی رشته تربیت بدنی است. حصاری در دوره دبیرستان در گروه‌های تئاتر دبیرستان شرکت داشته و بعدها دوره کلاس‌های بازیگری مؤسسه فرهنگی هنری «چهره‌های ماندگار» را با کسب رتبه ممتاز پشت‌سر گذاشت. علاقه‌اش به بازیگری، او را به کلاس‌های بازیگری کشاند. آشنایی حصاری با ابراهیم وحیدزاده، کارگردان، خیلی زود او را واردِ بازیگری حرفه‌ای در سینما کرد و در اولین فیلمش به نام تاکسی نارنجی در سال 1387 جلوی دوربین این کارگردان رفت. در همان سال در فیلم نطفه شوم به کارگردانی کریم آتشی نیز ایفای نقش کرد. الهه حصاری نقش «برکه» را در مجموعه نمایش خانگی ممنوعه بازی کرده‌است.

بابک کریمی

بابک کریمی

بابک کریمی فرزند نصرت کریمی بازیگر تئاتر ایران است. کریمی پس از سپری کردن دوران دبستان در تهران به ایتالیا رفت و پس از تحصیل در زمینه هنر، در دانشگاه سینمایی چنترواسپریمنتاله در شهر رم به تدریس سینما پرداخت. وی فارغ‌التحصیل از انستیتو روسلینی رم است. کریمی علاوه بر حضور در پروژه‌های مستند به عنوان کارگردان، فیلم‌بردار و تدوینگر در کشورهای مختلف، تدوین فیلم‌های سینمایی پلاچیروریتسوتو، مارکیز و رأی مخفی را بر عهده داشته‌است. اصغر فرهادی با دیدن فیلم بلیت‌ها ساخته عباس کیارستمی، وی را برای حضور در فیلم جدایی نادر از سیمین در نقش قاضی انتخاب کرد. کریمی در دو اثر دیگر اصغر فرهادی یعنی گذشته و فروشنده نیز بازی کرده‌است.

وی در فیلم سینما شهرقصه نیز به ایفای نقش پرداخته‌است. کریمی با بازی در همین فیلم کاندید بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شد.

کارگردان این فیلم کیست؟

کارگردان این فیلم کیست؟

کریم امینی (3 اردیبهشت 1365- تهران) با نام کامل کریم محمدامینی، بازیگر سینما و تلویزیون و کارگردان سینما است. پدربزرگش (خسرو محمدامینی) از بازیگران شناخته شده تئاتر بود، وی تحت تأثیر پدربزرگ به هنر تئاتر، سینما و بازیگری علاقه‌مند شد. کریم امینی نخستین بار در سال 1392 در 27 سالگی در فیلم خواب‌زده‌ها به کارگردانی فریدون جیرانی بازی کرده‌است. او در این فیلم همکاری با هنرمندانی همچون اکبر عبدی، فرهاد اصلانی، ساره بیات و صابر ابر را تجربه کرد. امینی کارگردانی فیلمهای سینمایی دشمن زن، گربه سیاه و فسیل و شهر هرت را نیز برعهده داشته‌است.

شکستن رکورد فروش

در هفته اول اردیبهشت 1402، فسیل با 170 میلیارد و 620 میلیون تومان فروش و 420 هزار تماشاگر، اولین فیلم سینمای ایران شد که بیشتر از 100 میلیارد تومان فروخت.

فسیل در ادامه با ثبت رکورد فروش 230 میلیارد تومانی، توانست پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران حتی با درنظر گرفتن نرخ تورم در اولین اکران خود باشد. در 19 مرداد 1402 تعداد مخاطبان فسیل از رقم 6 میلیون و 330 هزار نفر عبور کرد و این فیلم توانست بعد از 14 سال رکورد مخاطبان فیلم اخراجی‌ها 2 را بشکند و پربیننده‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران در سال اول اکران شد.

فسیل پس از گذشت 285 روز از اکران خود توانست با 7 میلیون مخاطب به رکورد فروش 300 میلیارد تومانی برسد. با این آمار، فسیل حدود یک‌سوم گیشه و تعداد مخاطبان کلی اکران سال 1402 سینمای ایران را به خود اختصاص داده‌است.

واکنش‌های منفی به این فیلم

واکنش‌های منفی به این فیلم

محمد خزایی درباره این فیلم گفته است: امروز داشتم ماجرای وقفه‌ای که در جنگ غزه اتفاق افتاد و مردم از شهر بازدید می‌کردند را مرور می‌کردم و به این موضوع فکر کردم که چقدر هنرمندان سرشناس دنیا در برابر این نسل کشی موضع گرفتند و سکوت نکردند. البته بعد از این ماجرا هجمه‌های زیادی از سوی رسانه‌های صهیونیستی علیه آن‌ها صورت گرفت و به جرم حمایت از مردم غزه از کار اخراج شدند!

رییس سازمان سینمایی خطاب به کشور‌های غربی و صهیونیست‌ها اعلام کرد: رد پای لابی صهیونیسم در سینما، در اقتصاد سینما و در سیاستگذاری جشنواره‌های بین المللی آشکار است. هر جا احساس کنند صدای عدالت خواهی به نفع ملت فلسطین است آن را سرکوب می‌کنند. شما‌ها که مدعی دموکراسی، حقوق بشر و آزادی بیان هستید چگونه رفتار ضد بشری را در قبال هنرمندان آزاده جهان که با ملت فلسطین و مردم غزه همدردی کرده اند روا داشته اید!

در کشور‌هایی که ادعای آزادی بیان دارند به پاس دفاع از مظلومان غزه بازیگران را اخراج کردند. اگر این فضا در ایران اتفاق می‌افتاد، ببینید چه ماجرا‌هایی پیش می‌آمد! شاید در فضای ایران گاهی مشکلاتی برای هنرمندان ایجاد شود، اما مسئولان در کنار آن‌ها هستند و چنین فضایی با یک اعتراض کوچک ایجاد نمی‌شود.

منتقدان کیهان فیلم را به دلیل نفوذ فرهنگ غرب و شبیه بودن به ژانر فیلم فارسی قبل از انقلاب 1357 نقد کرد. منتقد شبکه چهار دربارهٔ فروش زیاد فیلم گفت: «اگر تماشاگر نخواهد فسیل ببیند، به دیدن کدام فیلم برود که توهین به مخاطب نباشد؟

واکنش اکبر عبدی به این فیلم

واکنش اکبر عبدی به این فیلم

اکبر عبدی بازیگر صاحب‌نام سینمای ایران به ویژه در ژانر کمدی، به حرف‌های کارگردان فیلم کمدی فسیل  واکنش تندی نشان داد که در شبکه‌های اجتماعی  مورد توجه قرار گرفته است

او گفت: «چرا کارگردان این فیلم دهانش را پر می‌کند و می‌گوید فسیل نوستالژیک‌ترین فیلم کمدی تاریخ سینمای ایران است. این درست است؟ این همه اساتید فیلمساز کمدی از قبل از انقلاب تا اکنون، بازیگران بزرگ این حوزه مثل پرویز پرستویی، رضا عطاران و همه ما تا الان کاهگل لگد می‌کردیم…آن وقت فیلم فسیل متر و معیار سینمای کمدی ایران است؟

واکنش وزیر ارشاد به فیلم فسیل

در حال حاضر فیلم‌ها در گونه‌های مختلف، در حال پخش هستند. فیلم بعدی که رکورد زده و بالای 120 میلیارد فروخته هم طنز است، از سینمای کودک و اجتماعی هم داریم و برخلاف‌های حرف‌های نادرستی که زده می‌شود و می‌خواهند القا کنند که فقط فیلم‌های طنز فروش می‌رود، اتفاق مهمی رخ داده است. فیلم‌های طنز عمومیت بیشتری دارد و مردم به آن‌ها علاقه دارند، اما امروز فیلم اجتماعی بالای 40 میلیارد تومان فروش هم داریم.

اسماعیلی گفت: فیلم‌های زیادی پشت خط نمایش هستند، ان‌شاالله همه آن‌ها را وارد فضای نمایش عمومی می‌کنیم. این موارد طبیعی است و دوستان می‌توانند در شبکه‌های نمایش خانگی و جا‌های دیگر هم به بحث درآمدزایی ادامه دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فیلمی بوده که از سال‌های گذشته توقیف باشد و تصمیم به اکران آن در دوره جدید گرفته باشند، بیان کرد: بله، مواردش را گفته‌ایم، بعضی وقت‌ها، چون سازمان سینمایی آن‌ها را پخش نکرده، عوامل فیلم هزینه‌های‌شان را هم گرفته‌اند و در حال حاضر این فیلم‌ها جزو مالکیت سازمان سینمایی است و، چون نوبت نمایش زیاد است و چند سال گذشته، بعضا احتمال عدم استقبال می‌رود، اما بعضی از آن‌ها را آماده نمایش کرده‌ایم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره از سرگیری اکران آنلاین برای فیلم‌ها گفت: همین الان نمایش برخط را در اکثر شبکه‌های نمایش خانگی داریم، در حال حاضر بسیاری از فیلم‌ها که نمایش عمومی‌شان از سینما خارج می‌شود هم به نمایش خانگی می‌روند و ما از این روند استقبال می‌کنیم.

سخن پایانی

ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره فیلم فسیل نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این اثر را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.

مطالب مشابه را ببینید!