صفحه اصلی / گالری تصاویر / عکس بازیگران / بیوگرافی و عکس های اژه بازیگر سریال عمر گل لاله

بیوگرافی و عکس های اژه بازیگر سریال عمر گل لاله

آزالیا الماس متولد سال 1977 در شهر استانبول ترکیه است.او فارغ التحصیل رشته موسیقی است.

در ایران او را با نام اژه در سریال عمر گل لاله می شناسند.

لیست فیلم ها وسریال ها :

Filmografi

  • Ruhsar (1997)
  • Eyvah Babam (1998)
  • Deli Yürek (1999)
  • Umut Yolcuları (2010)
  • Gittiğin O Gün (2000)
  • Eyvah Kızım Büyüdü (2000)
  • Koçum Benim (2002)
  • Cabbar (2002)
  • Kurşun Yarası (2003)
  • Ihlamurlar Altında (2005)
  • Karınca Yuvası (2006)
  • Kara İnci (2007)
  • Lale Devri (2011)
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله

بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
بازیگران عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله

acelya-elmas (9)

اژه در سریال عمر گل لاله
اژه در سریال عمر گل لاله

مرتبط با سریال :

خلاصه آخرین قسمت عمر گل لاله

بیوگرافی و عکسهای توپراک در سریال عمر گل لاله

عکسهای جدید سلن سویدر بازیگر سریال عمر گل لاله

جدیدترین عکس های سلن سویدر بازیگر عمر گل لاله

loading...

نوشته مشابه

بیوگرافی “خاطره حاتمی” عکسهای خاطره حاتمی و خانواده اش

زندگینامه حاطره حاتمی و عکس های جذاب این بازیگر زن ایراین عکس های جذاب “خاطره …

9 دیدگاه ها

  1. نمیدونم چرا به دلم نمیشینه !!!!

  2. آی گفتی ارغوان یجوریه،انگار …

  3. بدنیست ولی دوسش ندارم

  4. bad bakht balad nabod shohar dozdi kone

  5. خیلی دوسش دارم فوق العاده خوشگله

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *