مجله تاپ‌ناز‌

تحویل بنزین فقط با کارت سوخت + نحوه ثبت نام کارت سوخت

ثبت نام کارت سوخت | سامانه ثبت نام کارت سوخت خودرو و موتور

آدرس سایت سامانه کارت سوخت

نمایندگان مجلس ایران و همچنین بعضی از مسئولان دولتی در مورد به کار گیری دوباره کارت سوخت خبر داده بودند. در نهایت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اعلام کرد که به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین با تشدید قاچاق از مرزها، تصمیم بر این شده است که تحویل بزنین به خودرو و موتور سیکلت ها، از تاریخی که بزودی اعلام می شود فقط با کارت سوخت انجام می شود.
بر اساس این اطلاعایه مالکان خودرو و موتورسیکلت هایی که کارت سوخت را گم کرده اند، لازم است به ترتیبی که در رسانه ها توضیح داده خواهد شد، از تاریخ شنبه سوم آذر ماه، حداکثر لغایت شنبه 24 اذر ماه نسبت به ثبت درخواست خود برای دریافت کارت سوخت جدید اقدام کنند.
به منظور تسهیل در دریافت کارت جدید سوخت، امکان دسترسی به سامانه ثبت مشخصات از طریق اینترنت و یا تماس تلفنی هم فراهم شده که نحوه دسترسی و اقدام، از طریق رسانه های عمومی به اطلاع مردم خواهد رسید.
برای ثبت ناک کارت سوخت جدید، هیچ مبلغی از متقاضیان توسط شرکت ملی پخش دریافت نخواهد شد.این اقدام به معنای سهمیه بندی و یا افزایش قیمت سوخت نیست و لازم است هموطنان به شایعات بی اساس در این مورد توجهی نکنند.بنابراین از زمان فراهم شدن امکان تحویل سوخت با کارت برای عموم دارندگان خودروها و موتورسیکلت‌ها، همانگونه که گفته شد، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، بنزین صرفا با ارائه کارت به خودروها و موتورسیکلت‌ها تحویل خواهد شد.قدم‌های اولیه برای بازگرداندن کارت سوخت از زمستان سال گذشته با اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برداشته شد و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همان زمان اعلام کرد طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، استفاده از کارت سوخت برای متقاضیان سوخت‌گیری خودرو بار دیگر الزامی خواهد شد.

تمدید مهلت ثبت نام

بر این اساس مالکان خودرو و موتورسیکلت می توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی www.mob.gov.ir، اپلیکیشن خدمات دولت همراه و کد دستوری #4* و خودروهای عمومی و دولتی نیز به دفاتر پلیس 10+ برای ثبت درخواست کارت سوخت خود مراجعه کنند.

 

روش های ثبت نام کارت سوخت

برای ثبت نام کارت سوخت خودرو و موتورسیکلت سه روش وجود دارد که می توانید از یکی از این روش ها اقدام کنید.

در اطلاعیه پخش فرآورده های نفتی مالکان خودرو و متورسیکلت که کارت سوخت فعال هوشمند دارند در صورت تقاضای صدور کارت المثنی، کارت اولیه آنها باطل می شود. پس توصیه می شود افرادی که کارت سوخت ندارند ثبت نام کنند.

 

روش اول ثبت نام کارت سوخت

مالکان خودرو یا موتور سیکلت فاقد کارت سوخت با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ از شبنه ۳ آذر ماه با ارائه مدارک لازم طبق ضوابط جاری انجام پذیر است.

مالکان خودروهای عمومی دولتی اعم از سواری، وانت و موتورسیکلت و مالکان خودروهای قولنامه ای برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، می توانند همانند گذشته صرفا با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

خودروهای نو شماره، دارای کارت سوخت بوده و کافی است مالکان آنها برای دریافت کارت سوخت خود به دفاتر پست مراجعه کنند.

روش دوم ثبت نام کارت سوخت

مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه به نشانی (www.mob.gov.ir) و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی و ثبت اطلاعات. این سامانه از ۵ آذرماه در دسترس عموم قرار می گیرد و ثبت اطلاعات در این سامانه رایگان است.

 

روش سوم ثبت نام کارت سوخت

دریافت و نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی از تاریخ ۵ آذر ماه به به شرح زیر:

نسخه های Android و iOS این اپلیکیشن از چهار منبع قابل دریافت است:

· سامانه خدمات همراه دولت (mob.gov.ir)

· ایران اپس(iranapps.ir)

· کافه بازار (cafebazaar.ir)

· اپ استور (appstore.ir)

 

تحویل بنزین فقط با کارت سوخت

اطلاعات مورد نیاز ثبت نام الکترونیکی کارت سوخت المثنی

۱- شماره تلفن همراه به نام مالک وسیله نقلیه

۲- کد ملی و تاریخ تولد مالک که با ثبت آن سایر اطلاعات شناسنامه ای به صورت خودکار نمایش داده می شود.

۳- اطلاعات شناسایی وسیله نقلیه (شماره سریال هشت رقمی مندرج در بارکد پشت کارت خودرو) یا شماره VIN

۴ – انتخاب شماره ۱۶ رقمی یکی از کارت های بانکی عضو شتاب که به صورت خودکار در پنجره ثبت اطلاعات این بخش به نمایش در می آید. صرفا شش رقم اول و چهار رقم آخر کارت (به عنوان مثال ۲۲۱۳****۶۰۳۷۹۹) نمایش داده می شود.

۵- پس از ورود اطلاعات، پیامی مبنی بر تایید عملیات ثبت نام به اطلاع متقاضی خواهد رسید که به منزله پایان مراحل ثبت نام خواهد بود.

۶- نحوه فعال سازی کارت سوخت و استفاده از آن در جایگاه های سوخت در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

نکات مهم

۱- مالکان بیش از یک دستگاه خودرو یا موتورسیکلت فاقد کارت سوخت باید مراحل ثبت نام را به ازای هر دستگاه خودرو یا موتورسیکلت با یک کارت بانکی دیگر تکرار کنند.

۲- در صورت هر گونه مشکل یا نیاز به دریافت اطلاعات تکمیلی، با شماره ۰۹۶۲۷ تماس حاصل کنند.

۳- مالکان خودرو یا موتور سیکلت دارای کارت سوخت که رمز آن را فراموش کرده اند، امکان بازیابی رمز برای آنها فراهم شده است و نیاز به ثبت نام ندارند.

بر اساس این گزارش، قدم‌های اولیه برای بازگرداندن کارت سوخت از زمستان سال گذشته با اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برداشته شد و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همان زمان ‫‫اعلام کرد‬‬ طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، استفاده از کارت سوخت برای متقاضیان سوخت‌گیری خودرو بار دیگر الزامی خواهد شد. ضمن اعلام این خبر هم‌چنین تاکید شد افرادی که کارت سوخت ندارند، باید به‌منظور جلوگیری از ایجاد مشکل، نسبت به اخذ کارت سوخت اقدام کنند.

 

 

استفاده از کارت بانکی به جای کارت سوخت

پس از ثبت نام کارت سوخت می توانید با استفاده از کارت بانکی خود به جای کارت سوخت، از آن استفاده کنید.

بانک مرکزی دستورالعملی داده که تمامی PSP ها (شرکت های خدمات پرداخت) پوزهایشان را آپدیت کردند و تمامی دستگاه هایی که به صورت متمرکز اتصال نازل را به آن ها برقرار کرده آپدیت شدند.

وزیر ارتباطات گفت:با دستورالعمل بانک مرکزی تمامی پوز هایی که به صورت متمرکز اتصال نازل با PSP ها را برقرار می کنند آپدیت شده اند و وقتی کاربر کارت بانکی خود را در پوز جایگاه سوخت می کشد، در کیف پول الکترونیکی که توسط شرکت ملی پخش در کارت بانکی وی ایجاد شده، میزان تخصیص سوخت شارژ می شود.

محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه نشست رئیس مجلس شورای اسلامی و وزارت ارتباطات با موضوع دولت الکترونیکی در پاسخ به سؤال درباره اینکه تاکنون جزئیاتی از روش عملکرد کارت بانکی به جای کارت سوخت اعلام نشده و این کارت ها قرار است چگونه در نازل های جایگاه های سوخت استفاده شوند، اظهار داشت:55 درصد نازل های سوخت به سیستم های مربوطه متصلند و 45 درصد نیز دارای پوز (دستگاه کارتخوان) هستند.

وی ادامه داد:بانک مرکزی دستورالعملی داده که تمامی PSP ها (شرکت های خدمات پرداخت) پوزهایشان را آپدیت کردند و تمامی دستگاه هایی که به صورت متمرکز اتصال نازل را به آن ها برقرار کرده آپدیت شدند.

وی با ذکر مثالی توضیح داد:به محض اینکه کاربر ثبت نام می کند، بانک مرکزی به بانک دارنده کارت دستور می دهد که کیف الکترونیکی داخل کارت کاربر ایجاد شود. آن کیف پول الکترونیکی توسط شرکت ملی پخش و پالایش شارژ می شود و در نهایت وقتی که کاربر کارتش را در پوز می کشد، در عمل میزان تخصیص سوخت به او مشخص می شود.

 

 

نحوه ثبت نام کارت سوخت در سایت

ثبت نام کارت سوخت

طبق تصویر بالا، کافی است بعد از ورود به سایت، روی ثبت‌نام کارت سوخت کلیک کنید. در صفحه‌ی دوم، برای شما توضیح داده می‌شود که اعداد مربوط به کد VIN و شماره سریال را که روی کارت مالکیت خودرو (کارت ماشین) وجود دارد، مد نظر داشته باشید. افرادی که مالک بیش از یک خودرو هستند، با یک شماره همراه می‌توانند برای تمامی خودروها یا موتورسیکلت‌های خود، درخواست کارت سوخت یا اتصال به کارت بانکی دهند.

ثبت نام کارت سوخت

در مرحله‌ی دوم، کافی است روی عبارت «قوانین و مقررات را خوانده و تایید می کنم» در پاین صفحه کلیک کنید تا تیک (✔) مربوط به آن، زده شود. سپس روی تایید کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی بعد شوید.

ثبت نام کارت سوخت

حالا، چنانچه شماره همراه شما با زمان‌بندی مربوطه هماهنگی دارد؛ می‌توانید اقدام به ثبت شماره و کد امنیتی داخل تصویر کنید. در محله‌ی بعد، کد فعال‌سازی برای شما پیامک خواهد شد که طبیعتا، باید در قسمت مربوطه وارد شود.

ثبت نام کارت سوخت

در مرحله‌ی پنجم، کد ملی و تاریخ تولد وارد می‌شود که حتما باید مربوط به مالک قانونی سیم‌کارت باشد. در غیر این‌صورت، به صفحه‌ی بعدی دسترسی نخواهید داشت. در مرحله‌ی ششم، نوع وسیله‌ی نقلیه (خودرو یا موتورسیکلت) باید انتخاب شود؛ سپس شماره سریال و کدشناسایی (VIN) مطابق اطلاعات موجود در کارت ماشین، لازم خواهد بود.

مرحله‌ی هفتم و پایانی، کنترل ظاهری و ثبت نهایی اطلاعات موجود در سایت است. بعد از این مرحله، نیاز به اقدام دیگری از سوی کاربر نیست و صرفا می‌توان با مراجعه به قسمت پیگیری دریافت کارت سوخت در صفحه‌ی اصلی سایت، متوجه پاسخ مثبت یا منفی سامانه به درخواست شد. این مرحله، معمولا بیش از ۲۴ ساعت، طول می‌کشد.

استفاده از کارت عابر بانک به جای کارت سوخت

ثبت نام کارت سوخت

روند فعال‌سازی کارت بانکی به‌عنوان جایگزین کارت سوخت هم، مشابه عملیاتی است که در بالا توضیح داده شد. در این حالت، کاربر باید از طریق صفحه‌ی اصلی سایت، به قسمت ثبت‌نام کارت سوخت بانکی مراجعه و از مرحله‌ی اول تا ششم، مطابق آنچه پیش‌تر گفته شد؛ اقدام کند.

ثبت نام کارت سوخت

پس از اتمام مرحله‌ی ششم، کارت‌های بانکی متعلق به مالک شماره‌ تلفن همراه، در دسترس کاربر خواهد بود و لازم است یکی از آن‌ها انتخاب شود. در این مرحله، با توجه به اهمیت کارت بانکی مذکور برای استفاده در پمپ بنزین یا دیگر جایگاه‌های سوخت‌گیری، توصیه می‌شود از حساب بانکی فعال و کارتی که در دسترس شما قرار دارد، برای ثبت در سایت استفاده کنید.

ثبت نام کارت سوخت

تمام مراحلی که در این مطلب توضیح داده شد، به‌راحتی از طریق اپلیکیشن نصب‌شده روی گوشی هوشمند، قابل انجام هستند؛ البته به‌نظر می‌رسد که استفاده از اپلیکیشن در مقایسه با سایت، راحت‌تر است؛ خصوصا در مرحله‌ی پیگیری کارت سوخت، بی‌نیاز از ثبت مجدد شماره تلفن همراه و کد امنیتی، می‌توان از اپلیکیشن مربوطه استفاده کرد.

تماس با شماره‌ #۴*

  روش جدیدتر، استفاده از کد دستوری #۴* (ستاره ۴ مربع) است که امکان ثبت درخواست از طریق تمامی گوشی‌های تلفن همراه اعم از هوشمند و معمولی را از ۷ آذر ماه ایجاد می‌کند. مالکان خودرو و موتور سیکلت با شماره گیری این کد دستوری می توانند برای ثبت درخواست کارت سوخت المثنی اقدام نمایند. صاحبان بیش از یک دستگاه خودرو یا موتورسیکلت فاقد کارت سوخت برای ثبت نام باید به ازای هر دستگاه، با یک کارت بانکی عملیات ثبت نام را انجام دهند. مشترکین برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.

مطالب مشابه را ببینید!