مجله تاپ‌ناز‌

معرفی سریال مرداب؛ داستان این سریال، بیوگرافی بازیگران و عوامل آن

این روزها که شاهد تولید فیلم و سریال‌های بسیار زیاد از طریق شبکه خانگی هستیم؛ بهتر است با یکی از این سریال‌های معروف یعنی “مرداب” آشنا شویم. این سریال محصول سال 1402 است که در آن بازیگرانی معروفی همچون شهرام حقیقت‌دوست، پانته‌آ پناهی‌ها، حامد کمیلی، مجتبی پیرزاده، الهام اخوان و ستاره پسیانی به ایفای نقش پرداخته‌اند. اگر شما نیز قصد دارید تا این سریال را تماشا کنید؛ بهتر است نخست این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.

معرفی سریال مرداب؛ داستان این سریال، بیوگرافی بازیگران و عوامل آن

داستان سریال مرداب درباره چیست؟

شکیب که مردی خلافکار است، یک باند غیرقانونی دارد و از کوهیار به عنوان یک وکیل، برای پیشبرد اهدافش استفاده می‌کند. او در پی انجام یک معامله پر خطر است که بعد از آن، کسی زنده نمی‌ماند. شکیب می‌خواهد در پوشش یک معامله صوری، سنگی ارزشمند را معامله کند. پس با کمک کوهیار، به سراغ خلافکارانی خرده پا می‌رود تا به وسیله آن‌ها، نقشه‌اش را پیش ببرد. شکیب عمدا دست روی افرادی می‌گذارد که یا عزیزی در زندگیشان دارند یا خلافی مرتکب شده‌اند و از این نقطه ضعف، به عنوان ضمانت استفاده می‌کند. او صبا را که تازه از زندان آزاد شده، به جرم حمل مواد مخدر گیر می‌اندازد و شرط آزادیش از بیست سال حبس را، همکاری در انجام معامله اعلام می‌کند. شکیب به همین صورت ایرج و فتحی را هم وارد بازی خطرناک خود می‌کند.

ایرج و آفاق، با قراگرفتن در نقشه شکیب، فرصت را برای رسیدن به آرزوهایشان غنیمت می‌بینند و سنگ را از شکیب می‌دزدند. این دزدی درسرهایی را برای هر دو طرف به دنبال دارد.

بازیگران این سریال چه کسانی هستند؟

شهرام حقیقت‌دوست

شهرام حقیقت‌دوست

شهرام حقیقت دوست بازیگری را از سال 1373 و با تئاتری به نام پسر کارون (امیر دژاکام) آغاز کرد. سپس با بازی در سریال مهر خوبان در سال 74 به تلویزیون آمد. اولین تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی (داریوش مهرجویی 1376) بود.

نخستین حضورهای جدی او در تلویزیون را می‌توان در سریال‌های خط قرمز و داستان یک شهر-ساخته اصغر فرهادی- دید. از آثار مشهور او در آغاز فعالیت سینمایی می‌توان به عطش (حسین فرحبخش) و جنایت (محمدعلی سجادی) اشاره کرد، که برای جنایت (فیلم) نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در هفتمین جشن خانه سینما شد.

هفتمین جشن سینمای ایران در عرصه تئاتر بازی او در هشت اثر حسین کیانی از جمله تکیه ملت و مشروطه بانو و کاندیدایی بهترین بازیگر جشنواره تئاتر فجر برای نمایش ابرهای پشت حنجره رضا گوران قابل ذکر است. از دیگر فیلم‌هایی که حقیقت دوست در آن‌ها ایفای نقش کرده می‌توان به این آثار اشاره کرد: چند می‌گیری گریه کنی، سنگ، کاغذ، قیچی، کلاشینکف (سعید سهیلی)، هیلانه، زرد، لابی، زیر سقف دودی (پوران درخشنده)، عطر داغ، معکوس، آنجا همان ساعت (سیروس الوند) و قاتل و وحشی (حمید نعمت‌الله). او برای بازی در زیر سقف دودی کاندیدای جایزه از جشنواره نیس فرانسه شد.

مطلب مشابه: داستان سریال زخم کاری، بیوگرافی کوتاه بازیگران و حواشی این سریال

پانته‌آ پناهی‌آ

پانته‌آ پناهی‌آ

پانته‌آ پناهی‌ها (زاده 1356 در تهران) بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون و منشی صحنه اهل ایران است. وی در آلبوم در شعله با تو رقصان به همراه صابر ابر با مهیار علیزاده همکاری داشته‌ است. خود او درباره نحوه ورودش به کار هنری گفته: یک روز در دانشگاه تهران فردی را صدا می زدم و حسین کیانی (کارگردان) صدای من را شنید و آنقدر خجالتی بود که از یک نفر خواست تا از من بپرسد کار تئاتر می کنم یا نه ؟ من هم گفتم نه، تئاتر بلد نیستم!

از من پرسیدند دوست داری تئاتر بازی کنی؟ من هم گفتم بدم نمی آید تجربه کنم، اما هنوز آشنایی با تئاتر نداشتم.

آقای کیانی من را سر تمرین های تئاتر بردند و تازه در پروسه تمرین فهمیدم چه اتفاقی در تئاتر می افتد آن مقطع مشکلاتی در زندگی داشتم و از حضور روی صحنه تئاتر به آرامش می رسیدم. در تئاتر مهم بازی کرده ام، با این تئاتر به خارج رفته ام، خودم و گروه مان معروف و مشهور شدیم، پس همین برای من در عرصه تئاتر کافی است و باید دنبال کار دیگری بگردم که من را خوشحال کند به همین دلیل منشی صحنه شدم.

در سال 1379 با فیلم اول محمد اربابیان بنام «آن مرد را نکشید» را کار کردم که توقیف شد، اما وقتی تصویر خودم را در فیلم دیدم، گفتم دیگر در سینما بازی نمی‌کنم.

در واقع در پروسه فیلمبرداری به این نتیجه رسیدم که دیگر این کار را نمی کنم چون از کات های مداوم و به هم ریختن حس ها و … اذیت شدم.

حامد کمیلی

حامد کمیلی

سیّد حامد کمیلی در 14 تیر سال 1361 در اصفهان به دنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، کاردانی کامپیوتر و دارای 10 سال فعالیت تئاتر است. کارش را با تئاتر در اصفهان شروع کرد و آن را در تهران ادامه داد. در رشته تئاتر از شاگردان فریدون خسروی و گلاب آدینه بوده‌است. او برنده جایزه بهترین بازیگر از جشنواره تئاتر فجر است، که جایزه‌اش را از دست علی نصیریان دریافت نموده‌است. کمیلی پیانو و تار نیز می‌نوازد. وی می‌گوید: حامد بهداد در زندگی هنری او تأثیر فراوانی داشته و امیدوار است که بتواند با توجّه به تأثیراتی که از او می‌گیرد در بازیگری سینما به شیوه‌ای اختصاصی و تازه دست یابد.

مطلب مشابه: درباره سریال نیسان آبی؛ بازیگران، داستان و حواشی جالب این سریال

ستاره پسیانی

ستاره پسیانی

ستاره پسیانی 17 شهریور 1364 در تهران به دنیا آمد. پدرش آتیلا پسیانی و مادرش فاطمه نقوی هر دو بازیگر و هنرمند هستند. مادربزرگ وی جمیله شیخی است. ستاره برنده تندیس بهترین بازیگر زن در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش مسابقه ایران (ب) برای بازی در نمایش «صد در صد» به کارگردانی مرتضی اسماعیل کاشی شد.

ستاره پسیانی (زاده 1364) بازیگر اهل ایران است. وی در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم یدو (1399) شد. پسیانی برای بازی در من می‌ترسم (1398) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شد.

مطلب مشابه: بیوگرافی ستاره پسیانی ؛ عکس های ستاره پسیانی و همسرش و زندگی شخصی

امیر جعفری

امیر جعفری

امیر جعفری در 1353 در زنجان به دنیا آمد. وی دارای لیسانس مدیریت از دانشگاه آزاد اسلامی است. علیرضا جعفری برادرزاده اوست. جعفری بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان آموخت. وی بازیگری در سینما را در سال 1380 و با بازی در فیلم نان، عشق و موتور 1000 آغاز کرد و آن را با بازی در قارچ سمی ادامه داد.

او تا به حال پنج بار از جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه شده‌است.

وی اولین نقش‌آفرینی در تلویزیون را با مجموعه بدون شرح (1380) تجربه کرد. زوج او و فتحعلی اویسی در مجموعه بدون شرح و سعید آقاخانی در چاردیواری (1389) با استقبال فراوان مخاطبین مواجه شد.

امیر جعفری (زاده 1353) بازیگر ایرانی است. او بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان آموخت و او سال بعد برای بازی در مجموعه تلویزیونی بدون شرح نامزد جایزه بازیگر کمدی تلویزیونی از جشن حافظ شد.

جعفری برای بازی در فیلم‌های مکس (1385) و قاعده تصادف (1391)، و همچنین مجموعه‌های میوه ممنوعه (1386)، زیر هشت (1389) و یاغی (1401) نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد از جشن حافظ شد.

مطلب مشابه: بیوگرافی امیر جعفری و همسرش ریما رامین فر + عکس ها و زندگی شخصی و هنری

فرهاد قائمیان

فرهاد قائمیان

فرهاد قائمیان در سال 1344 در اردبیل محله عالی قاپو زاده شد.

او فعالیت هنری خود را از سال 1370 با بازی در فیلم‌های کوتاه آغاز کرد و با فیلم دمرل به کارگردانی یدالله صمدی به سینمای حرفه ای راه یافت. پس از آن در سال 1379 به فعالیت در تلویزیون پرداخت و در حرفه‌های مختلفی همچون بازیگر، تهیه‌کننده، مدیر تولید و طراح صحنه و لباس ایفای نقش کرد. فرهاد قائمیان علاوه بر فعالیت‌های سینمایی و تلویزیونی، بازیگری و کارگردانی تئاتر را نیز در کارنامه هنری خود دارد.

مهدی هاشمی

مهدی هاشمی

میرمهدی هاشمی قرمزی 16 آذر 1325 در لنگرود به دنیا آمد. او همسر سابق گلاب آدینه، پدر نورا هاشمی و برادر ناصر هاشمی کارگردان و بازیگر سینما است. وی در سال 1352 در رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. فعالیت در تئاتر را به عنوان بازیگر به همراه داریوش فرهنگ در سال 1348 با تشکیل گروه تئاتر «پیاده» آغاز نمود.

داریوش فرهنگ و سوسن تسلیمی، از همکلاسی‌های دوره دانشکده مهدی هاشمی محسوب می‌شوند که اوج همکاری داریوش فرهنگ و مهدی هاشمی در ساخت سریال سلطان و شبان بود.

وی نخستین بازی سینمایی‌اش را در فیلم «زنده باد …» ساخته خسرو سینایی تجربه کرد. اما بازی او در مجموعه تلویزیونی سلطان و شبان بود که نامش را سر زبان‌ها انداخت و او را به شهرت رساند. بازی او در فیلم دو فیلم با یک بلیت، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول نهمین دوره جشنواره فیلم فجر را برای او به ارمغان آورد.

مهدی هاشمی در دهه هفتاد باز هم در فیلم‌های همسر و معجزه خنده درخشید. بسیاری از منتقدان، سیمرغ بلورین دوازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر را از آن مهدی هاشمی، برای بازی در فیلم همسر می‌دانستند.

هاشمی پس از چند سال کم‌کاری و دوری از تلویزیون و سینما با مجموعه‌های تلویزیونی هزاران چشم و روزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری بازگشت موفقیت‌آمیزی به تلویزیون داشت و پس از آن با نقش آفرینی در فیلم‌های متعدد سینمایی، توانایی‌اش را دوباره به اثبات رساند و در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر برای دومین بار موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول برای فیلم‌های آلزایمر و آقا یوسف گردید.

او برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های دو فیلم با یک بلیط، آلزایمر و آقا یوسف برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شده ‌است.

دیگر بازیگران این سریال

از دیگران بازیگران این سریال می‌شود به مجتبی پیرزاده، الهام اخوان، الیکا ناصری، محمود نظرعلیان، آرش ظلی‌پور، صفر محمدی، مجید پتکی، معصومه عبداللهی اشاره کرد.

سریال مرداب چند قسمت است و کی پخش می‌شود؟

سریال مرداب چند قسمت است و کی پخش می‌شود؟

این سریال بین 12 تا 15 قسمت دارد. تعداد قسمت های یک سریال بعد از پخش قسمت های ابتدایی و در مرحله تدوین نهایی می تواند به دلایل مختلفی کم و یا زیاد شود، به همین دلیل تعداد دقیق قسمت ها به صورت حدودی اعلام می شود.

هر هفته یک قسمت از سریال مرداب از پلتفرم فیلم نت پخش می شود. قسمت های جدید هر هفته چهارشنبه ساعت 8 صبح در شبکه نمایش خانگی فیلم نت قابل مشاهده است.

مطلب پیشنهادی: معرفی 10 فیلم برتر با موضوع فرار از زندان با امتیاز و محبوبیت بالا

کارگردان این سریال کیست؟

کارگردان این سریال کیست؟

برزو نیک‌نژاد کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس ایرانی سینما و تلویزیون، متولد 11 فروردین 1351 در گرگان است. وی فعالیت حرفه‌ای خود را از سینما آغاز کرد و در سال 1387 در فیلم کلبه به کارگردانی جواد افشار به عنوان نویسنده فعالیت داشته است.

از جمله آثار سینمایی برزو نیک‌نژاد می توان به عناوینی همچون زاپاس، ناخواسته، پیتزا مخلوط و کلبه اشاره کرد. وی سابقه حضور در پروژه های تلویزیونی همچون پنچری، روزهای بد به در، دودکش و روزهای زیبا را نیز در کارنامه هنری خود دارد. برزو نیک‌نژاد در برنامه همرفیق نیز به عنوان مهمان حضور داشته است.

دیگر عوامل سریال مرداب

کارگردانبرزو نیک‌نژاد
تهیه کنندهمحمد شایسته
نویسندهافشین صادقی و پدرام افشار
طراح چهرهسیامک احمدی
مدیر فیلمبرداریمحمد عزت‌خواه
تدوینمیثم مولایی
ترانه‌ سرا و آهنگسازمهداد همایون‌ پور
خوانندهرضا صادقی
عکاسکوروش جوان
طراحی پوسترشایان شفابخش

سخن پایانی

ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره سریال مرداب نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این سریال را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.

مطالب مشابه را ببینید!