مجله تاپ‌ناز‌

ازدواج کردن بعد از تغییر جنسیت و نکاتی که باید بدانید

نکاتی خاص برای ازدواج افراد تغییر جنسیت داده

ازدواج پس از تغییر جنسیت می تواند تحت تاثیر عوامل مختلف باشد و این افراد شرایط ازدواج را دارند ولی ازدواج آنها خیلی آسان و به صورت معمولی نیست. این افراد جراحی جنسی می کنند و تحت نظر پزشک و مشاور هستند و بالا بردن آگاهی آنها در این زمینه می تواند موثر باشد و چالش های شما را کنترل کند.

ترنسکشوال اختلالی ژنتیکی است که در جنسیت و هویت فرد تاثیر می گذارد. این اختلال در خیلی از جوامع وجود دارد، این افراد فشارهای جسمی و روحی زیادی را متحمل می شوند. طرد شدن از سوی پدر و مادر یکی از مهمترین فشارهای روانی بر این افراد است. خیلی از افراد تصور می کنند که فرد ترنس حق زندگی کردن ندارد در صورتی که تمام انسان ها حق دارند به هر نحوی زندگی کنند. افراد ترنس هم دارای حقوق شهروندی و مدنی باید باشند و البته حق ازدواج نیز دارند. در جوامع امروزی افراد ترنس زیادی وجود دارد که شرایط ویژه ای دارند و باید با آنها مناسب رفتار شود. این افراد ممکن است که به دلیل روحیه خود، رفتار متفاوتی داشته باشند و ممکن است شما مردانی را دیده باشید که رفتار زنانه دارند و یا خانم هایی که رفتارشان مردانه است و این رفتارها ممکن است برای شما غیر عادی باشد و جلب توجه کند.  اما یکی از مسائل اصلی ازدواج این افراد بعد از تغییر جنسیت است که با چالش های زیادی می تواند همراه باشد.

ازدواج بعد از تغییر جنسیت

به افرادی ترنس می گویند که از لحاظ ژنتیکی دارای مشکل می باشند، این افراد از جنسیت واقعی خود عبور می کنند و مایل به جنس مخالف هستند. افراد زیادی درگیر این مسائل می باشند. ترنس یک بیماری نیست و متخصصان زیادی در این زمینه به افراد ترنس کمک می کنند. آنها این مشکل را ملال جنسی می نامند. افراد ترنس حالات روحی متفاوتی نسبت به هم جنسان خود دارند و از لحاظ ظاهری هم مانند همجنس های خود می باشند، ولی حالت روحی بسیار متفاوتی دارند و به جنس مخالف شبیه است.

جسم و روح این افراد با هم تطابق ندارد. از نشانه های ملال جنسیتی می توان به روحیات متفاوت با جنس اشاره نمود. این افراد از زمان بچگی و از سن 3 یا 4 سالگی این نشانه ها را دارند، پسران دارای ملال جنسیتی از کودکی به بازی های دخترانه تمایل دارند. والدین این نشانه ها را نادیده می گیرند و وقتی که فرد به سنین نوجوانی می رسد متوجه این نشانه ها می شوند. در خیلی از کشورهای دنیا تغییر جنسیت با استفاده از عمل جراحی صورت می گیرد به طور کلی این عمل به دو صورت اف تو ام و ام تو اف صورت می پذیرد.

ازدواج کردن بعد از تغییر جنسیت و نکاتی که باید بدانید

تصورات اشتباه درباره ی افراد ترنس

در جوامع امروزی خیلی از افراد اطلاعات کافی در مورد همجنس گرایی را ندارند، باید بدانید که ترنس ها هیچ نوع انحراف جنسی ندارد، این افراد به شکلی ذاتی و ژنتیکی گرایش به شبیه شدن به جنس مخالف دارند. پسری که خلقیات یک دختر را دارد برای رابطه عاطفی خود گرایش به یک مرد را دارد، در صورتی که خودش مرد است، همین موضوع باعث شده تا بعضی ها به اشتباه ترنس ها را همجنس گرا بدانند. این افراد اختلالاتی در هیپوتالاموس  مغز خود دارند که هورمون جنس مخالف را ترشح می کند. نحوه تشخیص کودک ترس و شناسایی گرایش های غیر جنسیتی کودک می تواند از همان ابتدا کمک کند.

ازدواج با فرد ترنس

فرد ترنس M To F یا F to M مانند هر فد دیگری می تواند عاشق شود و نیاز به رابطه عاطفی دارد. این افراد می توانند تجربه یک عشق را برای شما داشته باشند. دختری که بعد از تغییر جنسیت با شما ازدواج می کند می تواند به خوبی شما را درک کند و احساسات شما را تجربه کند. یکی از مشکلاتی که در ازدواج با این افراد وجود دارد عدم آگاهی عموم مردم است. بعضی تصورات اشتباه در مورد این افراد باعث می شود تا ازدواج با این افراد دشواری های خاصی داشته باشد.

بارداری ترنس ها

در عمل تغییر جنسیت دلیل و عوامل متعددی وجود دارد که می تواند بر جسم فرد تاثیر بگذارد، پیش از بارداری حتما این افراد باید تحت نظر متخصص باشند و مشورت هایی در این زمینه بگیرند. شیردهی این افراد باید تحت نظر پزشک صور تگیرد. ساختار سینه زن و مرد به شکل یکسان است تنها تغییرات هورمونی در زمینه شیردهی ایجاد می شود که با مصرف قرص می تواند صورت گیرد. افراد ترنس با عمل جراحی و طی کردن دوره تغییر جنسیت می توانند یک زندگی خوب و عادی داشته باشند. با مصرف بعضی از داروها و تزریقات هورمونی می تواند شرایط دلخواه را داشته باشند.

بعضی از افراد ترنس بارداری راحتی دارند ولی بعضی باید تحت نظر پزشک معالج باشند. بارداری برای مردانی که رحم تخمدان دارند و ظاهر مردانه دارند ممکن است. همچنین بارداری با استفاده از تستوسترون قبل از بارداری به مدت شش ماه انجام می گیرد. بارداری پس از تغییر جنسیت در خانم ها به دلیل عدم تمایل آنها به بارداری و تخلیه کردن رحم صورت نمی گیرد و مردانی که جسم خود را به یک زن تغییر می دهند توانایی بارداری ندارند.

حکم شرع در مورد ازدواج با افراد ترنس

ملاک زن و یا مرد بدون در حکم پزشکی و فقهی آلت تناسلی می باشد، در واقع فرد زمانی که عمل تغییر جنسیت انجام نداده نمی تواند با هم جنس خود رابطه جنسی داشته باشد. پسری که جسم دخترانه دارد از لحاظ شرعی برای ازدواج کردن نیاز به اجازه پدر دارد. در کشور ما فردی که هر دو آلت تناسلی را داشته باشد آنها را خنثی می دانند، همچنین درباره این افراد در کتاب های فقهی گوناگون توضیح داده شده است.

به طور کلی افراد ترنس اختلال یا انحراف جنسی ندارند ان ها حق زندگی دارند و از حقوق شهروندی برخوردار می باشند این افراد به شکل ذاتی در گرایش های روحی تمایل به جنس مخالف دارند نکته قابل توجه درباره ی این افراد این است که نباید ان ها ر یک هم جنس گرا تلقی کرد این افراد نیاز شدید به دریافت حمایت از سوی والدین و اطرافیان هستند.

مشاوره های خانوادگی در این زمینه می تواند کمک کننده باشد این افراد نباد جلسات مشاوره را نادیده بگیرند و از تاثیر آن ها نباید غافل شوند این افراد در زندگی چالش های بسیار زیادی را تحمل می کنند این جلسات مشاوره می تواند ازدواج بعد از تغییر جنسیت را آسان کند.

مطالب مشابه را ببینید!