مجله تاپ‌ناز‌

تعداد جلسات نوروفیدبک چه قدر است؟

تعداد جلسات نوروفیدبک بر اساس نظر درمانگر و با توجه به معیار های خاصی تعیین می شود. این روش یک نوع آموزش به شمار می آید که منجر به ارتقا فعالیت های ذهنی خواهد شد. میزان توانایی های افراد در یادگیری و دریافت درست تمرینات ذهنی با هم کاملا متفاوت است از این رو نمی توان تعداد جلسات خاص و مشخصی برای این کار عنوان نمود.

به خاطر داشته باشید که نوروفیدبک به هیچ عنوان یک روش درمانی نیست بلکه به واسطه آموزش های متفاوت، ذهن انسان با تغییرات مثبت همراه می شود. برای آشنایی بیشتر با این متد و نحوه شرکت در جلسات نوروفیدبک توصیه می شود با پزشکان متخصص در ارتباط باشید.

تعداد جلسات نوروفیدبک

تعداد جلسات برای درمان با نوروفیدبک 

نوروفیدبک ILF یک درمان نیست بلکه مجموعه آموزش های ذهنی است که به کمک آن می توان بسیاری از مشکلات و اختلالات را درمان نمود. تعداد جلسات برای درمان به روش نوروفیدبک به عوامل زیادی بستگی دارد که از مهم ترین آن می توان به نوع اختلال فرد و میزان تمایل او برای درمان اشاره کرد. برخی افراد تمایل به بهبود ندارند، به بیان دیگر میزان اختلال چنان به آنها غلبه کرده که تصور می کنند به هیچ روشی نمی توان آن را درمان نمود.

به طور کلی تعداد جلسات نوروفیدبک بین 20 الی 40 جلسه است، برخی افراد در جلسات ابتدایی احساس بهتر را دریافت و در همان 10 جلسه ابتدایی به بهبودی کامل می رسند. هرچه اختلال در عمق ذهن فرد بیشتر نفوذ کرده باشد، تعداد جلسات آن افزایش پیدا می کند.

تعداد جلسات نوروفیدبک در هر سن

افرادی که با این روش آموزشی آشنا هستند و تمایل دارند که از مزایای آن استفاده کنند، می پرسند که از چه زمانی می توان از روش نوروفیدبک استفاده کرد. بهترین زمان شروع جلسات نوروفیدبک در کودکان از سن 5 الی 6 سالگی است، هرچند کودکان با سنین پایین تر هم می توانند از این دستگاه استفاده کنند.‌ تعداد جلسات نوروفیدبک با توجه به نوع اختلال افراد و واکنش آنها به آموزش های دریافتی کاملا متفاوت است.

تعداد جلسه درمان افسردگی با نوروفیدبک

درمان افسردگی به کمک روش های آموزشی نوروفیدبک یکی از اقدامات نوین در علم پزشکی است. به کمک این روش می توان اختلالات و آسیب هایی که منجر به بروز افسردگی شده را شناسایی و درمان نمود. تعداد جلسات نوروفیدبک برای درمان افسردگی با توجه به میزان افسردگی و نحوه برخورد فرد با آن کاملا متفاوت است. تعداد جلسات در نظر گرفته شده بین 20 تا 30 جلسه است، در واقع برای داشتن تنظیم ذهنی موفق حتما باید 12 جلسه آموزش انجام شود و سپس در جلسات بعدی به تثبیت آموزش ها پرداخته خواهد شد. استفاده از تجهیزات و متد آموزشی تاثیر بسزایی در تعداد جلسات خواهد داشت.

تعداد جلسات نوروفیدبک

تعداد جلسات برای درمان اوتیسم با نوروفیدبک

بدون شک تعداد جلسات نوروفیدبک برای افرادی که به اختلال اوتیسم و اختلالات شدید از این دست مبتلا هستند، بیشتر خواهد بود. نوع بازخورد ذهن این افراد در مواجهه با آموزش های ذهنی کاملا متفاوت است از این رو نمی توان تعداد جلسات را به صورت دقیق عنوان کرد. با توجه به اینکه مغز افراد مبتلا به اوتیسم عملکرد کاملا متفاوت با دیگران دارند، گاهی به گذراندن 40 جلسه کامل و یا حتی بیشتر (با تشخیص پزشک) نیاز است. این تعداد جلسات برای کودکان مبتلا به اوتیسم به واسطه بیش فعالی و اختلال نقص توجه گاهی بیشتر نیز خواهد شد.

تعداد جلسات نوروفیدبک برای درمان کامل وسواس

وسواس یکی از آزاردهنده ترین اختلالاتی است که برای درمان آن باید سیگنال مغزی فرد مورد بررسی قرار بگیرد. معمولا تعداد جلسات نوروفیدبک برای درمان وسواس به طور کامل بین 15 تا 40 جلسه در نظر گرفته می شود. این تعداد جلسات برای کودکان و بزرگسالان کاملا متفاوت و به شرح زیر است:

  • 30 تا 40 جلسه برای درمان کودکان
  • 20 تا 30 جلسه برای درمان بزرگسالان
  • 15 تا 20 جلسه برای بهبود عملکرد افراد

لازم به ذکر است که این اعداد کاملا حدودی است و به نظر پزشک معالج بستگی دارد.

عوامل تعیین تعداد جلسات نوروفیدبک

با وجود تفاوت در تعداد جلسات آموزشی توسط دستگاه نوروفیدبک، ممکن است برای برخی این سوال به وجود آیند که چه عواملی در تعیین تعداد جلسات نوروفیدبک تاثیر گذارند؟ چگونه برای درمان یک اختلال با روند درمانی مشابه و مشخص، تعداد جلسات مختلفی برای افراد متفاوت در نظر گرفته می شود؟

همانطور که در ابتدا عنوان شد تعداد جلسات با توجه به معیار های متفاوت مانند واکنش ذهن فرد به آموزش ها کاملا مختلف است. عوامل دیگری در تعیین تعداد جلسات نوروفیدبک تاثیر گذارند که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شدت و میزان اختلال
  • نوع اختلال ایجاد شده
  • شرایط سنی مراجعه کننده
  • واکنش مغز در مواجهه با آموزش ها
  • میزان پاسخگویی و تمایل فرد به یادگیری و بهبود

از چندمین جلسه نوروفیدبک نتایج درمانی مشخص می‌شود؟

پس از انجام روش های آموزشی نوروفیدبک، یکی از مهم ترین سوالاتی که در ذهن افراد و اطرافیان آن ها ایجاد می شود این است که اثر درمان کی شروع می شود؟ و چه زمانی می توان روند بهبود را به طور کامل احساس نمود. برای پاسخ به این سوال باید گفت که در ابتدا مهم ترین نکته برای دریافت نتایج مثبت، مراجعه به مجموعه های حرفه ای است.

با وجود اینکه تعداد جلسات مشخص شده برای درمان اختلالات خاص از 10 تا 40 جلسه عنوان شده، می توانید روند بهبود و واکنش های مثبت را در همان جلسه ابتدایی ببینید. به خاطر داشته باشید که در تمامی اختلالات روند بهبود از جلسه هفتم و هشتم کاملا مشهود است.

تعداد جلسات نوروفیدبک

اگر به دنبال خرید دستگاه نوروفیدبک هستید، شرکت بسامد تجهیز نوآور به عنوان معتبر ترین مجموعه این دستگاه را به فروش میرساند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وب سایت این شرکت به آدرس www.basamed.com مراجعه کنید.

نتیجه گیری

تعداد جلسات نوروفیدبک یکی از مهم ترین سوالات مراجعه کنندگان است. تعداد جلسات بر اساس معیار های خاصی تعیین می شود که از مهم ترین آن می توان به استفاده از تجهیزات و متد های درمانی اشاره کرد. اگر به دنبال دریافت بهترین نتایج در کمترین زمان ممکن هستید، پیشنهاد می شود به مجموعه های حرفه ای و معتبر مراجعه نمایید.

مطالب مشابه را ببینید!