مجله تاپ‌ناز‌

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

رنگ مو های موقت دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد. امروزه بیشتر افراد رنگ های موقت را به رنگ مو و دکلره ترجیح می دهند. زیرا رنگ های اصلی شیمیایی هستند و عوارض بسیار زیادی به دنبال دارند. اما این نوع رنگ آسیب خاصی به مو ها نمی زند. همچنین مدت زیادی بر روی مو نمی ماند و با شست و شو از بین می رود.

افراد زیادی هستند که بسیار به تغییر رنگ مو هایشان علاقه دارند. این افراد به دلیل آسیب های احتمالی یا موهایشان را رنگ نمی کنند یا همیشه مویی آسیب دیده دارند. بهترین کار برای این افراد استفاده از رنگ مو های موقت است. انجام این رنگ ها بسیار ساده است و نیاز به آرایشگاه و هزینه اضافه ندارد. این نوع رنگ دارای انواع مختلفی است که در ادامه توضیح داده شده اند.

توضیحاتی در مورد رنگ مو موقت

رنگ کردن های پشت سر هم و دکلره موها بعد از مدتی مو را بسیار ضعیف و آسیب پذیر می کند. افراد علی الخصوص خانم ها می توانند رنگ های موقت را جایگزین رنگ و دکلره کنند. با انجام این کار آن ها می توانند رنگ های موقتی به مو های خود بزنند بدون اینکه دچار مشکل یا سوختگی شوند. این یک راه بسیار مناسب برای رنگ کردن مداوم مو بدون دردسر یا آسیب است. علاوه بر این رنگ هایی که پاک می شوند نیاز به مراقبت خاصی ندارند.

انواع رنگ مو موقت

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

رنگ موهای معمولی معمولا دردسر های فراوانی به دنبال دارند. این رنگ موها اغلب شیمیایی هستند و مو ها را بسیار ضعیف می کنند. افراد بعد از یک بار رنگ زدن مو باید تا مدت ها با همان رنگ سر کنند. زیرا ایجاد تنوع موجب آسیب بیشتر به مو ها می شود. علاوه بر این رنگ های معمولی در آرایشگاه انجام می شوند و هزینه های بسیار بالایی برای افراد به دنبال دارند.

همچنین بعد از رنگ کردن مو مراقبت هایی لازم است که آن ها هم هزینه خاصی به دنبال دارد. بنا به همین شرایط شرکت های آرایشی رنگ هایی تولید کرده اند که موقتا بر روی موها می مانند و بعد از شست و شو پاک می شوند. این رنگ ها در نوع های مختلفی چون اسپری، گچ و ماژیک تولید می شوند. استفاده از این موارد بسیار آسان است و آسیب خاصی به همراه ندارد.

مطلب مشابه: تکنیک حمام رنگ برای مو و تاثیرات آن روی زیبایی رنگ موها

رنگساژ مو

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

رنگساژ یک رنگ موی موقت است که افراد می توانند از آن استفاده کنند. بعد از انجام دکلره مو ها با استفاده از رنگ های خاصی رنگ می شوند. این کار را اصطلاحا رنگساژ می نامند. رنگساژ بعد از چند بار شست و شو کمرنگ شده و نیاز به شارژ مجدد دارد. هر بار شارژ کردن رنگساژ آسیب های جبران ناپذیری به موها می زند.

بنابراین پیشنهاد می شود که به جای رنگساژ دکلره از رنگ های خوراکی استفاده شود که آسیب بسیار کمی دارند. برای انجام این کار لازم است رنگ خوراکی به درون شیشه ریخته شود. سپس به آن مقدار قابل توجه ای نرم کننده اضافه شود. بعد از اینکه مواد کاملا ترکیب شد. موها شسته و خشک شوند. سپس برای زدن رنگ به دست آمده از برس مخصوص رنگ مو کمک گرفته شود.

افراد باید به موهای رنگ شده نیم ساعت تا چهل دقیقه وقت دهند. سپس آن را به خوبی بشویند. به طوری که اثری از رنگ و نرم کننده بر روی مو باقی نماند. این رنگ را می توان برای موهای عادی نیز استفاده نمود. اما بر روی دکلره نما و جلوه بسیار زیبا تری خواهند داشت. افراد باید توجه کنند که برخورد نرم کننده به ریشه مو موجب ضعیف شدن آن می شود. پس بهتر است مراقبت های لازم در این زمینه صورت گیرد.

اسپری رنگ مو موقت

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

یک نوع دیگر از رنگ مو موقت حالت اسپری آن می باشد. افراد برای اینکه بتوانند موهایشان را به صورت موقت و کاملا طبیعی رنگ کنند اسپری های موقت پیشنهاد بسیار مناسبی می باشند. استفاده از آن ها نیز بسیار ساده و بدون دردسر است. اسپری ها در انواع رنگ موجود می باشند. به کسانی که این راه حل را برای رنگ کردن موی خود انتخاب کرده اند.

پیشنهاد می شود علاوه بر رنگ مورد نظرشان یک اسپری رنگ موی سفید نیز تهیه کنند. زیرا سفید کردن مو ها قبل از رنگ اصلی موجب می شود رنگ مو حالتی بسیار خوشرنگ تر و زیبا تر به موها دهد.

برای اسپری کردن رنگ بر روی مو ها ابتدا مو باید به خوبی شسته و تمیز شود. قبلا از استفاده از اسپری افراد باید از خشک بودن مو ها مطمئن شوند. سپس رنگ سفید را کاملا بر روی مو اسپری کنند. به نحوی که چیزی از رنگ اصلی مو ها باقی نماند. سپس اسپری رنگی را به مو ها زده و اجازه دهند خشک شود. برای جذب موثر تر رنگ دو نکته بسیار مهم است یکی تمیز و خشک بودن مو ها است. مورد بعدی زیرسازی سفید موها می باشد.

معایب اسپری رنگ موی موقت

اسپری رنگ مو موقت دارای غلظت بالایی است. این اسپری را نمی توان به صورت هایلایت یا خطی استفاده نمود. بلکه لازم است در حجم بالایی بر روی مو اسپری شود تا تمام مو ها را بپوشاند. همین امر موجب بالا رفتن حجم رنگ بر روی مو ها می شود. که ممکن است منجر به پس دادن آن بر روی لباس یا رو بالشتی شود. علاوه بر این با عرق کرد یا خیس شدن ممکن است رنگ پس دهد ‌و پوست را رنگی کند. وقوع این اتفاق در مهمانی ها و مراسمات بسیار ناخوشایند است.

افراد باید مواظب باشند که اسپری را فقط به مو ها بزنند. در صورتی که اسپری به پوست سر بخورد آن را رنگ می کند. این مورد موجب رنگ شدن و براقی پوست سر شده و جلوه ای بسیار غیر طبیعی و نازیبا خواهد داشت. برای تثبیت آن نیز می توان از اسپری تثبیت کننده استفاده نمود. اما این اسپری بعد از اسپری رنگ مو موها را خشک و بد حالت می کند.

مطلب مشابه: فرمول رنگ موی قهوه ای شکلاتی و مواد لازم + تصاویر رنگ موی قهوه ای شکلاتی

رنگ موی موقت گچی

رنگ موی موقت گچی مناسب افرادی است که به هایلایت یا مش علاقه دارند. این نوع رنگ هایلایت های رنگی و بسیار زیبایی را درون مو ها به وجود می آورد. ساختار گچ ها به نحوی است که اگر بر روی مو کشیده شوند خطوط رنگی از خود به جا می گذارند. برای رنگ کردن مو با کمک آن ها می توان گچ را بر روی مو قرار داد سپس آن را تا پایین مو کشید.

بعد از رنگ گرفتن مو نیز لازم است جهت جلوگیری از پاک شدن و کثیف کاری به آن اسپری تثبیت کننده زده شود. رنگ کردن با گچ دارای اصول و قواعد خاصی می باشد. لازم است قبل از کشیدن گچ بر روی مو، موها کمی نمدار و خیس خورده باشند. این نکته برای موهای تیره بسیار ضروری می باشد. به دلیل سخت پاک شدن گچ رنگ مو بهتر است در هنگام استفاده از دستکش یا پد نخی استفاده شود.

زمانی که مو ها رنگ گرفت برای تثبیت بیشتر و براق شدن آن می توان از سشوار یا اتو مو استفاده کرد. این موارد به مو ها حالت زیبا تر و هایلایت طبیعی تری می دهند. برای ماندگاری بهتر این رنگ مو می توان داخل شامپو نیز مقداری گچ رنگی مو ریخت. این کار برای موهای رنگساژ شده نیز بسیار مناسب است. زیرا هم رنگ را تثبیت می کند هم به مو ها حالت خوش رنگی و شادابی بیشتری می دهد. پیشنهاد می شود برای رنگ با گچ مو از آرایشگر مشورت گرفته شود.

رنگ مو موقت پودری

یک نوع دیگر از رنگ مو موقت حالت پودری آن می باشد که طرفداران بسیاری دارد. این نوع رنگ مو حالت پودری دارد و بیشتر مورد استفاده ی افرادی است که مو های سفید دارند. این پودر بر فولیکول های مو اثر نمی کند و به مو ها هیچ گونه آسیبی نخواهد رساند.

به افرادی که موهای سفید دارند توصیه می شود که از این رنگ موقت استفاده نمایند. زیرا آن ها با وجود مو های سفید مجبورند به محض رشد ریشه مو باز هم آن را رنگ کنند. این کار موجب ریزش و ضعیف شدن موهایشان می شود. اما با کمک رنگ موقت فاصله بین دو رنگ افزایش می یابد. همین امر موجب می شود که مو ها کمتر آسیب ببینند.

برای استفاده از این پودر ها باید آن را با آب ترکیب کرد. سپس با کمک دست موها را کامل به آن آغشته نمود. در صورتی که مو رنگ گرفتم مو ها آبکشی و سپس خشک شوند.

مزایای استفاده از رنگ مو موقت

آشنایی با انواع رنگ مو موقت، مزایا و معایب انواع رنگ موی موقت

افرادی که از رنگ مو موقت استفاده می کنند بهتر است در مورد مزایای آن آگاهی داشته باشند. موارد زیر مزایای استفاده از رنگ مو موقت می باشد.

جلوه طبیعی

اصلی ترین و مهم ترین ویژگی رنگ های موقت جلوه و ظاهر طبیعی آن است. حتی در مواردی نیز رنگ های موقت بسیار طبیعی تر از رنگ مو معمولی خود را نشان می دهند.

استفاده راحت

استفاده از رنگ های موقت بسیار ساده و آسان می باشد. افراد می توانند خودشان و بدون کمک آرایشگر این کار را انجام دهند. این مزیت علاوه بر وقت دارای صرفه ی اقتصادی نیز می باشد.

مطلب مشابه: رنگ موی شرابی تیره و فرمول و ترکیب آن + عکس های رنگ موی شرابی تیره

مراقبت از موها

این رنگ ها بر فولیکول مو اثر نمی کنند. در نتیجه مو ها را ضعیف نکرده و نمی سوزانند. علاوه بر این بر ساقه مو زده شده و آسیبی به ریشه ها نمی رسانند. به دلیل پاک شدن سریع نیز مو را خشک نمی کنند.

تنوع در رنگ

افرادی که رنگ موی موقت استفاده می کنند هر زمان که بخواهند می توانند رنگ موهایشان را تغییر بدهند. آن ها می توانند هر بار از یک رنگ استفاده کنند و هیچ گونه استرس و نگرانی ای بابت آن نداشته باشند.

پرپشت نشان دادن موها:

رنگ موقت مانند یک لایه اضافه بر روی ساقه مو قرار می گیرد. همین امر موجب شده موها ضخیم تر به نظر برسند. این کار حجم موها را تا حد زیادی افزایش می دهد. انجام رنگ موی موقت اعتماد بنفس بسیار بالایی به افراد می دهد.

معایب رنگ مو موقت

رنگ مو موقت همانند هر محصول آرایشی دیگری در کنار مزایا، معایبی نیز به دنبال دارد. معایب رنگ مو های موقت به قرار زیر است.

ماندگاری کم

این رنگ ها ماندگاری بسیار کمی دارند. بلافاصله بعد از شست و شو پاک می شوند. این یک عیب و مشکل بزرگ است. زیرا فرد برای هر بار بیرون رفتن یا شرکت در مهمانی مجبور می شود موهایش را مجددا رنگ کند. علاوه بر این استفاده از سشوار و اتو مو نیز بر روی رنگ آن ها تاثیر فراوانی دارد.

به موها آسیب می رساند

این رنگ ها نیز می توانند به مو ها آسیب برسانند. اگر چه آسیب و ضرر آن ها نسبت به رنگ دائمی بسیار کمتر است. اما به عنوان یک ماده آرایشی ضرر هایی نیز به دنبال دارد. استفاده بیش از حد آن ها بعد از مدتی تاثیرات مخربی بر روی ساقه مو بر جای می گذارد. عامل اصلی موخوره در افراد می تواند همین رنگ ها باشد.

نداشتن تاثیر بر موهای خاکستری

رنگ های موقت به هیچ عنوان بر روی مو های خاکستری تاثیر ندارند. به طور کلی این مو ها دارای روتین سخت تری هستند. همچنین رنگ کردن آن ها کمی دشوار می باشد. افرادی که این رنگ مو را دارند بهتر است برای رنگ موقت هزینه نکنند. زیرا هیچ گونه تاثیری نخواهند دید.

قدرت رنگ پذیری پایین

رنگ موی موقت توانایی روشن کردن موها را ندارد. فقط مقداری رنگ آن ها را عوض می کند. بنابراین بر روی موهای تیره تغییرات آنچنانی ایجاد نمی کند. آن ها معمولا برای تغییر رنگ های روشن کاربردی هستند. می توانند به عنوان رنگساژ عمل کنند.

کلام پایانی

رنگ مو موقت راهکاری بسیار سالم تر و کاربردی تر از رنگ موی دائمی می باشد. زیرا به موها آسیب نمی رساند و به آن ها جلوه ای طبیعی می دهد. اما همین رنگ مو هم دارای معایبی می باشد و برای بعضی از افراد مناسب نیست. بهتر است قبل از انجام آن افراد تحقیقات و مطالعاتی در این زمینه داشته باشند.

مطلب مشابه: فرمول ترکیب رنگ موی خاکی و آشنایی با این رنگ موی متفاوت

مطالب مشابه را ببینید!